SİVAS / GÖLOVA - Şehit Sümer Deniz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde  yürütülen HEDEF projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri  ile öğrencileri arasında futbol müsabakası düzenlenmiştir.  Yapılan müsabaka sonucu öğrencilerimiz galip gelmiştir.

Ara

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuz önderliğinde çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Ekm

Okulumuz öğrencileri arasında Masa Tenisi turnuvası yapılmıştır. Yapılan turnuva sonucunda birinci öğrencimiz  Abdussamed DÜNDAR, ikinci Berat İLGÜN, üçüncü ise Caner AKBULUT olmuştur. Emeği geçen Hakan Emre AYGÜN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığının oluşturduğu Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi ve Sivas Valiliğinin gerçekleştirdiği Hedef Projesi ayrıntılı şekilde öğretmenlerimize tanıtılmıştır.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risk Azaltma Günü" kapsamında düzenlenen tatbikatımızı tüm öğretmen ve öğrencilerimizle sorunsuz bir şekilde tamamladık.

Haz

Sivas Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından, Kaymakamımız Sn. Taha GENÇ'in katılımıyla okulumuz konferans salonunda kamu kurum ve kuruluş personellerine temel bağımlılık eğitimi verildi. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Haz

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuz tarafından düzenlenen program ile ilçemizde çoşkuyla kutlandı..

May