SİVAS / GÖLOVA - Şehit Sümer Deniz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

10/A IHL ve  10/A Anadolu sınıfları arasında "Sanat sanat için mi toplum için mi yapılmalıdır?" konulu münazara yapılmıştır. Sanat sanat içindir diyen 10/A Anadolu sınıfı münazarayı kazanmıştır. Münazaraya katılan bütün öğrencilerimizi kutlarız.

Nis

Bağımlılık üzerine rehberlik çalışmamız gerçekleştirilmiştir. Çalışmamızda bizlere,Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı(TBM) kapsamında geliştirilen broşürler ile destek sağlayan Yeşilay'a teşekkür ederiz.

Nis

Kültür ve Edebiyat Kulübü öncülüğünde başlatılmış olan yardımlaşma projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere erzak kutusu yardımı yapılmıştır. Projemize katkıda bulunan öğretmen, öğrenci ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Kültür ve Edebiyat Kulübü öncülüğünde başlatılan yardımlaşma projemiz devam ediyor ve ayrıca yardımlaşma konulu Okul Gazetesi çalışma panomuz hazırlanmıştır..

Mrt

Kültür ve Edebiyat Kulübü danışman öğretmeni ve öğrencileri tarafından yardımlaşma değeri üzerine bilgilendirme çalışması yapıldı.Bu çalışmada okul bünyesinde yapılacak olan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı erzak yardımı projesi,öğretmen ve öğrencilere sunuldu.

Mrt

Kültür ve Edebiyat Kulübü danışman öğretmeni Tuğba Konukçu öncülüğünde kulüp toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda bu ay yapılacak olan etkinlikler de planlanmıştır.

Mrt

Sivas İçin 700 Fikir 700 Projesi kapsamında "Bağlı Ol Bağımlı Olma" teması ile  okulumuzun konferans salonunda Sn.Taha GENÇ'in katılımıyla İl Jandarma Komutanlığı personelince bağımlılıkla mücadele konferansı verildi. Ayrıca Kaymakamımız öğrencilerimiz tarafından hazırlanan  bağımlılıkla ilgili resim sergisini ziyaret etti.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni, Sn. Kaymakamımız Taha GENÇ'in ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir GÜNEY'in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Programımızın  gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, tüm Türkiye'de eş zamanlı yapılan Deprem ve Tahliye Tatbikatı saat 11.30'da  Sn. Kaymakamımız Taha GENÇ ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Veli ziyaretlerimiz devam etmekte, bizi içtenlikle ağırlayan velilerimize teşekkür ederiz..

Şbt

SAYIN VALİMİZ SALİH AYHAN, GÖLOVA İLÇE ZİYARETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZU ZİYARETTE BULUNDULAR.ZİYARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.